Stolarija Kranjčec vaš najbolji izbor

Stolarija Kranjčec

VIZIJA Želimo da Stolarija Kranjčec bude prvi izbor svakom kupcu drvene stolarije i namještaja. Praćenjem trendova u tehnologiji, materijalima i dizajnu želimo ponuditi vrhunsko korisničko iskustvo korištenjem naših proizvoda, te izvedbom i kvalitetom zadržati visoki standard poslovanja i u nadolazećim godinama. Želimo postati vodeća tvrtka u svojoj djelatnosti temeljena na načelima društvene, ekonomske i okolišne izvrsnosti.

MISIJA Naša misija je proizvodnjom kvalitetnog i funcionalnog namještaja oplemeniti svaki interijer sigurnošću, udobnošću, ugodom i toplinom. I dalje pratiti tehnološke trendove, primjenjivati i poboljšavati djelotvornost ISO sustava upravljanja kvalietom, sustava zaštite okoliša kao i sustava zaštite na radu i zdravlja zaposlenika. Voditi brigu o zadovoljstvu i motivaciji zaposlenika kao najvećoj vrijednosti kompanije. Njegovati i razvijati partnerski odnos sa dobavljačima i kooperantima kako bi se ostvarila suradnja u dobroj vjeri i na uzajamno zadovoljstvo. Svu pažnju posvetiti zadovoljstvu naših kupaca kvalitetnom i pravovremenom realizacijom naših proizvoda i usluga

Naše usluge

OPREMANJE INTERIJERA I EKSTERIJERA 0
PROIZVODNJA GRAĐEVNE STOLARIJE 0
OPREMANJE STAMBENIH PROSTORA 0
OPREMANJE UGOSTITELJSKO TURISTIČKIH OBJEKATA 0
OPREMANJE POSLOVNIH PROSTORA 0
SURADNJA SA ISKUSNIM I POUZDANIM DIZAJNERIMA 0

Sinonim garancije kvalitete

Zahvaljujući predanosti i upornosti naših djelatnika, te očuvanju tradicije, danas govorimo o društvu koje svojim imenom garantira kvalitetne proizvode i usluge za privatne i poslovne korisnike.

Drugi o nama

Kada je došlo vrijeme za opremanje stana odluka je pala na Stolariju Kranjcec iz razloga jer su inovativni, brzi, kvalitetni, ljubazni i što je najvažnije prate želje kupca i daju sugestije, tako da to na kraju ispadne bolje nego sto je zamišljeno. Mislim da sam u stolariji Kranjčec našla partnera za sva buduća opremanja. Svima bi toplo preporučila Stolariju Kranjčec.

Morena Benko
Privatni investitor

Drugi o nama

Stolarija Kranjčec je svojim profesionalnim pristupom ispunila sve naše želje i očekivanja. Oduševili su nas preciznom i kvalitetnom izvedbom svakog zamišljenog nacrta. Sve pohvale ljubaznom, uvijek dostupnom i stručnom osoblju koji su nam pomagali savjetima i sugestijama.

Andrea i Matija Čilić
Privatni investotor

Drugi o nama

Opremanje cijele kuće radila nam je Stolarija Kranjčec. Kako smo zadovoljni? Možemo slobodno reci da smo više nego zadovoljni. Kakvi su drugi proizvođači? To vam ne možemo reci. Zašto? Vrlo jednostavno, nije bilo potrebe da uopće razmišljajmo o nekom drugom. Kad znate da je to, onda su to oni “Stolarija Kranjčec”

Obitelj Bačani
Privatni investotor